pb-interieur

PB-Interieurbouw

Bij PB-interieurbouw staan jouw wensen en ideeën centraal. Maar je wilt natuurlijk wel weten wie er bij jou over de vloer komt.  

Over Patrick van Baar, jouw interieurbouwer uit Helmond

Of het nou een groot of klein project is: alles wat ik doe vind ik leuk. Van keukens op maat maken, tot een gepersonaliseerd badkamermeubel of meewerken aan een nieuwbouwproject. Wat je ook voor ogen hebt, ik kan het voor je maken.

Interieurbouw is mijn passie en ik zit nu al zo’n 30 jaar in het vak. Ik zorg dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends, zodat ik jou optimaal kan adviseren. Van ontwerp tot montage, zorg ik dat het geregeld wordt. Want tevreden klanten en fijne samenwerkingen maken dat ik iedere dag met plezier in mijn bus stap!

Bij PB-interieurbouw kun je er zeker van zijn:

Dat je altijd eerlijk advies én een scherpe prijs krijgt.

Dat ik alleen met vaste en betrouwbare partijen werk.

Dat er hard gewerkt wordt, met het hart op de juiste plek.

Dat ik pas naar huis ga als jij tevreden bent.

Afspraak maken?

Ben je benieuwd of ik je kan helpen bij jouw project? Dan kun je me altijd even bellen of mailen. Laat me weten wat je voor ogen hebt en ik denk graag met je mee.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.