pb-interieur

Jouw interieur op maat

Je wilt graag iets unieks dat bij je past. Of je zoekt een oplossing die praktisch maar ook mooi is. Van TV meubel tot salontafel of complete keuken: bij PB-interieurbouw maken we het precies zoals het plaatje in jouw hoofd (of op je Pinterest-bord).    

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en beschikbare ruimte maken we eerst een tekening. Wanneer jij daar helemaal tevreden mee bent, gaan we over op actie en maken we plannen. Ook denken we bij PB-interieurbouw met je mee over het ideale scenario en geven advies over de beste materialen voor jouw project. Wil je eerst even inspiratie opdoen? Bekijk dan hier mijn werk.

Keukens

Kasten

TV meubel

Badkamermeubel

Meubel op maat

Winkelinrichting

Afspraak maken?

Ben je benieuwd of ik je kan helpen bij jouw project? Dan kun je me altijd even bellen of mailen. Laat me weten wat je voor ogen hebt en ik denk graag met je mee.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.