pb-interieur

Keukens op maat

Op zoek naar een keuken op maat? Een keuken is zoveel meer dan een plek om te koken. De laatste jaren heeft de keuken zich ontpopt tot een echte leefruimte voor het gezin en willen we er echt een bijzondere plek van maken.

Bij PB-interieurbouw realiseren we samen jouw droomkeuken. Hierbij kunnen we alle elementen van een keuken op maat maken, zoals kasten, werkbladen en opbergruimte, zodat deze perfect aansluiten op jouw wensen en de beschikbare ruimte.

De voordelen van een keuken op maat

Een keuken op maat biedt veel voordelen ten opzichte van standaardkeukens. Zo heb je echt even iets anders en zorgen we er samen voor dat jouw keuken tot in de kleinste details gepersonaliseerd is. Voor een scherpe prijs maak ik een keuken op maat, speciaal ontworpen voor jouw behoeftes. Zo zijn de kasten altijd op maat en zit je niet vast aan standaard maten. Wil je bijvoorbeeld extra veel kastruimte voor je pannen en kookboeken? Of een mooi barretje om gezellig in de keuken te blijven hangen? Je hoeft het maar te zeggen en ik kan het voor je maken.

Inspiratie voor een keuken op maat

Ben je benieuwd naar eerder werk? Bekijk hier een aantal keukens op maat die door PB-interieurbouw gerealiseerd zijn. Met 30 jaar vakmanschap en een ruim aanbod aan materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Heb je al een wens voor jouw interieur in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak