pb-interieur

Kasten op maat

Op zoek naar kasten op maat? Misschien droom je al heel lang van een eigen inloopkast. Of wil je een praktische kast waar je al je (huishoudelijke) spullen in kwijt kunt? Wat voor kast je ook voor ogen hebt, bij PB-interieurbouw zijn de mogelijkheden eindeloos.

Samen kijken we waar een kast aan moet voldoen. Hierbij kunnen alle elementen van de kast op maat gemaakt worden, zodat deze perfect aansluit op jouw wensen en de beschikbare ruimte. Van ontwerp tot montage neem ik je alles uit handen.   

De voordelen van kasten op maat

Met een kast op maat, kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Een schuine hoek of loze ruimte onder de trap wordt zo omgetoverd tot een super handige plek om spullen op te bergen. Wanneer je kast speciaal voor jou gemaakt wordt, kun je ook qua materialen, kleuren en indeling alle kanten op.  Zo is je kast niet alleen functioneel, maar ook nog eens mooi. Bij PB-interieurbouw gebruiken we alleen de beste materialen, waardoor je op maat gemaakte kast van betere kwaliteit is en stukken langer meegaat dan een standaard kast. 

Inspiratie voor kasten op maat

Ben je benieuwd naar eerder werk? Bekijk hier een aantal kasten die door PB-interieurbouw gemaakt zijn. Met 30 jaar vakmanschap en een ruim aanbod aan materialen maak ik jouw kast helemaal zoals jij wilt.

Heb je al een wens voor jouw interieur in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak